Ako nás môžete podporiť v roku 2024?

Vaša podpora je pre nás dôvodom ísť ďalej.
Nevzdávať sa, vždy znova vstať a skúšať to opäť. Projektom Zdravé aj „Mikulášske balíčky“ robíme radosť deťom aj dospelým už od roku 2016 V roku 2023 sme pripravili zdravé mikulášske balíčky pre deti zo škôlok a škôl v rekordnom množstve 1400 ks.


Bolo nám cťou organizovať projekt Zdravý Mikulášsky balíček a sme nesmierne vďační za každé dieťa, ktoré dostalo svoj zdravý balíček a vykúzlil mu úsmev.
 Veríme, že aj v roku 2024 sa stretneme s vami aj s vašimi percentami.
Milí rodičia, priatelia a podporovatelia projektu Zdravý balíček a OZ Tvorivé dielne, vaše 2% alebo 3% z roku 2023 použijeme na vybudovanie vlastného zázemia a s tým spojené náklady (logistické mini centrum, vybavenie) a na rozpracované projekty (nová webstránka, rozvojové semináre pre mamičky s deťmi zamerané na zdravú výživu najmenších).

 Návod ako môžete poukázať 2% z vašich daní nájdete tu.

Údaje o prijímateľovi:

Tvorivé dielne Hravo aj zdravo, o.z.

Právna forma: Občianske združenie
IČO: 51296632 (na tlačive sa vypisuje zarovnaním sprava)
Sídlo: Suché miesto 12, 90025 Chorvátsky Grob

 Predvyplnené a upraviteľné tlačivo pre ZAMESTNANCOV na poukázanie 2%, prípadne 3% z daní za rok 2023 je v prílohe emailu.

Dobrovoľníci a aktívni rodičia, ktorí bezplatne odpracovali v rámci akejkoľvek dobrovoľníckej činnosti minimálne 40 hodín, nám môžu poukázať až 3 % z dane z príjmu.
Stačí, ak vyplníte potvrdenie. Potom ho už stačí iba priložiť ho k tlačivu “Vyhlásenie o poukázaní sumy”, ktorým venujete svoje 3 % z dane.

 

Kroky:

  1. Požiadajte svojho zamestnávateľa o vykonanie ročného zúčtovania preddavkov na daň z príjmov a o vystavenie potvrdenia o zaplatení dane.
  2. Vyplňte vyhlásenie o poukázaní 2 % dane. Uveďte vaše meno, rodné číslo, bydlisko a sumu zodpovedajúcu 2% zaplatenej dane.
  3. Najneskôr do 30. apríla 2024 pošlite/doručte formuláre daňovému úradu v mieste vášho bydliska

Ďakujeme!
Tvorivé dielne - Hravo aj zdravo.

 

Údaje o OZ Tvorivé dielne Hravo aj zdravo na uvedenom linku:

https://www.dvepercenta.sk/details.php?organizationID=29857



Komentáre